De Praktijk

Tandartspraktijk Wu staat voor meer dan een kwart eeuw aan ervaring met hoogwaardige tandheelkundige zorg. Alle expertise is in huis om aan de wensen van de patiënt te kunnen voldoen. Complexe gebitsproblemen worden opgelost door middel van de nieuwste behandeltechnieken, hightech apparatuur en duurzame materialen. Tandheelkundige zorg van uitmuntende kwaliteit worden geleverd in een aangename sfeer. Alle tandheelkundige behandelingen worden verzorgd onder één dak.

De praktijk(voering) berust op drie kernwaardes die kenmerkend zijn: persoonlijke aandacht, kwaliteit en innovatie.

Persoonlijke aandacht
De patiënt staat centraal. De patiënt is bij ons geen nummer, maar krijgt persoonlijke aandacht en zorg. Ook wanneer complexe wensen of angst aan de orde zijn, kunnen wij de nodige tandheelkundige zorg leveren met een glimlach en geduld. Omdat wij alle tandheelkundige behandelingen, ook de complexe, onder een dak kunnen uitvoeren, hoeft u niet naar een andere zorgverlener. De patiënt krijgt ten alle tijde, de vertrouwde persoonlijke aanpak. Wij werken niet met wisselend personeel; de patiënt heeft de keuze voor een vaste tandarts. Wij kennen onze patiënten, en onze patiënten kennen ons.

Kwaliteit
Kiezen voor Tandartspraktijk Wu, is kiezen voor kwaliteit. Alle tandheelkundige behandelingen worden met hoge kwaliteit gewaarborgd, zowel behandeling technisch als materiaalkundig. De tandartsen hebben ieder een uitgebreide tandheelkundige opleiding genoten, en zich daarna nog gespecialiseerd op verschillende deelgebieden. Bovendien volgen ze regelmatig (internationale) bij- en nascholingen, zodat er wordt gewerkt volgens de laatste wetenschappelijke standaarden en state-of-the-art behandeltechnieken. De moderne tandheelkundige apparatuur en duurzame materialen die worden gebruikt ondersteunen de kwaliteit van de behandeling.

Innovatie
Een tandheelkundige behandeling bij Tandartspraktijk Wu wordt uitgevoerd door middel van de nieuwste behandeltechnieken. Er wordt in de praktijk continue geïnvesteerd in hightech apparatuur en duurzame materialen. Dit is zeer onderscheidend voor onze praktijkvoering. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten vooraanstaande tandheelkundige zorg geleverd krijgen, en op deze wijze kunnen wij dat garanderen. Enkele voorbeelden van de innovatieve mogelijkheden, die door vele patiënten worden geprezen:

  • Wij behandelen onder vergroting (loepbril en microscoop), Tandarts loopbrilzodat we elk minuscuul detail in uw gebit kunnen zien. Wetenschap heeft aangetoond Microscopedat hierdoor de kwaliteit van de behandeling sterk verbeterd.
  • Vervelende ervaring en/of misselijk van happen (afdrukken)? Het is bij ons mogelijk om een digitale (scan) afdruk te krijgen.
  • Afgebroken tand of kies? Een paar weken met een fragiele, 3D cameraonaantrekkelijke noodkroon en extra afspraken is allang verleden tijd bij ons. Op één dezelfde afspraak kan de kies worden hersteld door een kroon.