reduceri la genti din piele naturala

Heeft u kiespijn?

Mist u een tand of kies?

Heeft u last van bloedend tandvlees?

Wij kunnen u helpen.

Al uw tandheelkundige zorg onder één dak

Tandartspraktijk Wu heeft meer dan 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van complexe gebitsproblemen, en is daarmee een begrip in de Bollenstreek. U kunt bij ons terecht voor complete tandheelkunde: reguliere alledaagse mondzorg en complexe tandheelkundige behandelingen op een specialistisch niveau:

Restauratieve en esthetische tandheelkunde (o.a. kronen/bruggen), Endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), Parodontologie (complexe tandvleesproblematiek), Orthodontie (beugels)
 

Verwijspraktijk voor Implantologie

Laat uw implantaat plaatsen door onze landelijk erkende implantoloog!

Kwalitatief, innovatief en persoonlijk

U staat bij ons centraal. De tandheelkundige behandeling die u krijgt is van uitmuntende kwaliteit. Deze wordt uitgevoerd met de nieuwste behandeltechnieken, hightech apparatuur en duurzame (biologische) materialen. Hier onderscheiden wij onze praktijkvoering in. U krijgt persoonlijke zorg geleverd met een glimlach en geduld. Wij kennen onze patiënten, en onze patiënten kennen ons.

De praktijk is geopend op:maandag: 09:00-21:00 uur

dinsdag t/m donderdag: 09:00-17:00 uur

vrijdag: 09:00-12:00 uur

Inschrijving– U bent als nieuwe patiënt van harte welkom. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie, inschrijving of een afspraak. U kunt zich ook direct inschrijven door op nieuwe aanmelding in het menu te klikken.

                                           

 
verder lezen?                                                                             verder lezen?