De Praktijk

 

In december 1992 is Tandartspraktijk Wu gestart aan de Dragonweg te Voorhout. De woonkamer op de begane grond bood de mogelijkheid voor de praktijk. De praktijk omvatte toen slechts een behandelstoel en een bescheiden wachtkamer. In anderhalf jaar groeide de praktijk uit dit pand.

Een zeer fraai gelegen pand dat meer mogelijkheden bood werd gevonden in het oude deel van het dorp. Op Churchilllaan 9 te Voorhout kon een inpandige praktijkruimte met een behandelkamer en een wachterkamer gerealiseerd worden die twee keer zo groot zou zijn als de vorige. Dit bood nieuwe behandelingsmogelijkheden. Tot het jaar 2002 diende dit inpandige deel als praktijkruimte.

Om nieuwe ontwikkelingen op tandheelkundig gebied, zoals de digitalisering van de röntgentechnologie en het gebruik van de CAD/CAM, toe te passen in de praktijk was er meer ruimte nodig. Een nieuwe praktijkruimte werd gerealiseerd aan de zuid gevel van hetzelfde pand door middel van een uitbouw.  In 2002 had de tandartspraktijk twee behandelkamers, een röntgenkamer en een wachtkamer.

Heden groeien nog steeds zowel de praktijk als de technologie op tandheelkundig gebied, om deze tegemoet te blijven komen zijn wij verhuisd naar een nieuw pand. Na een langdurige en moeizame verbouwing is Tandartspraktijk Wu in september 2013 verhuisd naar Churchilllaan 2 te Voorhout. Het nieuwe pand zal zowel de groeiende praktijk als innovaties op tandheelkundig gebied tegemoet komen. Wij hopen u meer van dienst te kunnen zijn door nieuwe behandelingsmogelijkheden aan te bieden en kortere wachttijden te realiseren. De nieuwe praktijkruimte zal bestaan uit drie behandelkamers, een moderne wachtruimte met balie, een röntgenkamer, een sterilisatieruimte en een techniekruimte. Wij zijn het pand betrokken met nieuwe behandelstoelen en nieuw apparatuur. Er is ruime parkeergelegenheid gerealiseerd op het terrein voor het pand.