Implantaat (implantologie)

Een implantaat vervangt ontbrekende tanden/kiezen in het gebit.Vraag onze landelijk erkende implantoloog om meer informatie, voor een betrouwbaar en deskundig advies.

 

U mist één (voor)tand of kies

Wanneer u een (voor)tand of kiesmist, kan een implantaat een esthetische en functionele oplossing bieden. Een implantaat is een kunstwortel van titanium of keramiek, die in de kaak wordt geplaatst. Het vervangt daarmee de ontbrekende wortel van uw tand of kies. Op het implantaat wordt een kroon geplaatst, dat natuurgetrouw voelt en er uitziet.

Animatie implantaat ten behoeve van een kroon

Implantaat1

 

U mist meerdere (voor)tanden of kiezen

Wanneer u meerdere (voor)tanden of kiezenmist, kunnen implantaten een esthetische en functionele oplossing bieden. De implantaten zijn kunstwortels van titanium, die in de kaak worden geplaatst. Het vervangt daarmee de ontbrekende wortels van uw tanden of kiezen. Op de implantaten kunnen kronen of een brug worden geplaatst, dan kunt u weer goed functioneren!

Animatie implantaten ten behoeve van een driedelige brug

twee implantaat br

 

U heeft last van een slecht zittend kunstgebit (prothese)

Als u last heeft van een loszittend of pijnlijk kunstgebit (prothese), kunnen implantaten ook een oplossing bieden. Implantaten bieden houvast voor een zgn. klikgebit.

Animatie implantaten ten behoeve van een klikgebit in de onderkaak

Klik gebit2