Drs. V. Wu

Tandarts-Implantoloog NVOI

BIG-nummer: 09920774202

Erkend en geregistreerd implantoloog door de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI)

Lid van: De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), International Team for Implantology (ITI)

Vivian Wu studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daar volgde zij ook de 3-jarige postinitiële opleiding MSc. Oral Health Sciences - Oral Implantology & Prosthodontics. Hiermee is zij in de volle breedte van de orale implantologie opgeleid, zowel prothetisch als chirurgisch.

Vivian Wu is geregistreerd als erkend tandarts-implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).  Dit is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor tandartsen die zich hebben gespecialiseerd in de implantologie. Dit kwaliteitskeurmerk is verbonden aan strenge eisen, en staat garant voor kwaliteit en deskundigheid.

Daarnaast is zij als promovenda verbonden aan de afdeling Orale Cel Biologie (ACTA) en Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie van Amsterdam UMC. Zij doet onderzoek naar de toepassing van stamcellen in kaakbotregeneratie en heeft meerdere wetenschappelijke publicaties in toonaangevende internationale tijdschriften op haar naam staan. In 2018 was zij co-auteur van de huidige internationale klinische richtlijnen in de implantologie van het International Team for Implantology (ITI).

 

 

© 2021 Tandartspraktijk Wu b.v. All Rights Reserved.