Implantaat (implantologie)

Een implantaat vervangt ontbrekende tanden/kiezen in het gebit. Vraag onze landelijk erkende implantoloog om meer informatie, voor een betrouwbaar en deskundig advies.

 

U mist één (voor)tand of kies

Wanneer u een (voor)tand of kies mist, kan een implantaat een esthetische en functionele oplossing bieden. Een implantaat is een kunstwortel van titanium of keramiek, die in de kaak wordt geplaatst. Het vervangt daarmee de ontbrekende wortel van uw tand of kies. Op het implantaat wordt een kroon geplaatst, dat natuurgetrouw voelt en er uitziet.

SoloImpl


 

 

 

U mist meerdere (voor)tanden of kiezen

Wanneer u meerdere (voor)tanden of kiezen mist, kunnen implantaten een esthetische en functionele oplossing bieden. De implantaten zijn kunstwortels van titanium, die in de kaak worden geplaatst. Het vervangt daarmee de ontbrekende wortels van uw tanden of kiezen. Op de implantaten kunnen kronen of een brug worden geplaatst, dan kunt u weer goed functioneren!

drie delige implBr 

U heeft last van een slecht zittend kunstgebit (prothese)

Als u last heeft van een loszittend of pijnlijk kunstgebit (prothese), kunnen implantaten ook een oplossing bieden. Implantaten bieden houvast voor een zgn. klikgebit.

Klik gebit2

 

Related Articles